Produse preferate pentru ochi


Astea sunt cateva din cele mai utile produse cosmetice pentru ochi pe care le folosesc aproape zilnic.

  • clestisor pentru gene e.l.f  ~ nu este unul din cei mai buni clestisori, dar daca stii cum si unde sa insiste pe gene, acesta e foarte friendly
  • fard de pleoape Estee Lauder, nuanta 36 Sugared Almond ~ este un caramiziu translucid, potrivit pentru un nude make-up, usor sidefat si super rezistent.Il folosesc in combinatii sau simplu pe pleoapa, cu un eyeliner negru sau maro, dupa cum urmeaza:
  • Cream Eyeliner e.l.f, nuanta Coffee ~ se lucreaza foarte usor cu el datorita texturii cremoase si rezista pe ochi. Tonul de maro poate fi amplificat daca se lucreaza cu o cantitate mai mare de crema pe pensula. 
  • Extreme Art Eyeliner GOSH, nuanta 07, negru intens ~ prefer acest eyeliner in zilele pline, cand  trebuie sa ma bazez pe un machiaj de durata. Este extremely waterproof , super intens si il demachiez doar cu solutia mea speciala. Unul din cele mai bune eyelinere pe care le-am avut.
  • pensula Alverde pentru tus ~ am incercat o gramada de pensule si in cele din urma m-am oprit la aceasta. E sintetica, se spala foarte usor si o controlez aproape perfect datorita gatului indoit (va recomand acest gen de pensula si daca nu gasiti una in magazin, puteti sa v-o personalizati acasa, cu un patent)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu